O našim seminarima

"Kvaliteta je | osmijeh korisnika." | Nepoznati autor

Webinar možete pogledati s lokacije, na način i u vrijeme koje vam najviše odgovara, sami određujete ritam predavanja jer možete zaustaviti i ponoviti dijelove predavanja prema vlastitim potrebama. Prednosti ovakve organizacije edukacije su osim smanjenja rizika od zaraze SARS-CoV-2 virusom i niži troškovi za polaznike jer ne postoje troškovi puta i smještaja. Polaznik webinara pristupa edukacijskim materijalima/snimci predavanja sa svojeg računala, tableta ili pametnog telefona, uz mogućnost grupne komunikacije jer se prije i nakon održavanja webinara organizira videokonferencija s predavačem s mogućnošću postavljanja pitanja, traženja pojašnjenja ili razmjene iskustva.

Naši webinari organizirani su na sljedeći način:

  • Raspored webinara pogledajte na poveznici Raspored svih seminara
  • Registracija za webinar je ista kao i registracija za druge seminare, preko naše internetske stranice na poveznici Prijava na seminar
  • Polaznici dobivaju elektroničkom poštom poziv od predavača s putama kako pristupiti webinaru
  • Uvodni dio webinara održat će se kao videokonferencija preko neke od najčešćih platformi za održavanje videokonferencija kao što su Zoom, Google Meets ili Microsoft Teams kako bi se upoznali polaznici i predavač i dogovorilo odvijanje webinara.
  • Polaznici će mailom ili preko internetske platforme dobiti edukacijske materijale u pdf-u kao i dodatne materijale potrebne za uspješno praćenje webinara.
  • Polaznici će dobiti pravo pristupa na određeno vrijeme video zapisu audio prezentacije kako bi mogli gledati prezentaciju i slušati predavača na način i u vrijeme koje im najviše odgovara
  • Kada prođe rok za pristup audio prezentaciji održat će se završni dio webinara kao videokonferencija na kojem će polaznici moći postaviti pitanja predavaču i voditi raspravu s ostalim polaznicima što webinaru daje interaktivnu dimenziju
  • Tehnički preduvjeti za sudjelovanje na webinaru: računalo s mikrofonom i zvučnikom (ili slušalice s mikrofonom priključene na računalo), web kamera (opcija) i stabilna internet veza.

 

Fotolia 168522085 S Seminari 2023SUPERA KVALITETA organizira seminare otvorenog tipa (kontaktne seminare, kombinirane seminare, online seminare i webinare kao i interne ("in-house") seminare / edukacije iz različitih područja: kvalitete, dobrih praksa (GMP, GDP, GVP, GCP, GLP), doukumentacije, validacije, laboratorija, hrane, poljoprivrede, statistike.

Svi naši seminari su interaktivni te su kombinacija predavanja i radionica na kojima se rješavaju odgovarajući "slučajevi iz prakse".

Po završetku edukacije polaznicima izdajemo certifikate / potvrde kojima mogu potvrditi upoznatost s pojedinim temama tijekom inspekcija ili audita regulatornih, cerifikacijskih ili akreditacijskih tijela.

Od 2005. godine održali smo više od 1000 seminara na kojima je prisustvovalo više od 10.000 polaznika.

Hrvatsko društvo za kvalitetu (HDK) dodijelilo nam je 2016. godine "Povelju za poseban doprinos u edukaciji i promociji kvalitete" i to SUPERA KVALITETI u kategoriji "malo poduzeće" te "Povelju za poseban doprinos u edukaciji i promociji kvalitete"  našoj direktorici Sanji Peterlić kao pojedincu.

 

 

 

seminari in house training 1848681 1920Interne ("in-house") seminare / edukacije dizajniramo, razvijamo i prilagođavamo specifičnim potrebama Vaše kompanije, ustanove ili laboratorija.

Ciljeve edukacije, teme i trajanje dogovaramo s Vama kako bismo udovoljili Vašim specifičnim potrebama.

U dogovoru s Vama provjeravamo učinkovitost provedene edukacije testiranjem.

Svi naše edukacije su interaktivne te su kombinacija predavanja i radionica na kojima se rješavaju odgovarajući "slučajevi iz prakse".

Po završetku edukacije polaznicima izdajemo certifikate / potvrde kojima mogu potvrditi upoznatost s pojedinim temama tijekom inspekcija ili audita regulatornih, cerifikacijskih ili akreditacijskih tijela.

Zbog rizika od zaraze SARS-CoV-2 virusom interne seminare moguće je organizirati kao online seminare (Live eLearning) koji se održavaju u stvarnom vremenu i po tome su slični našim klasičnim seminarima, ali nema direktnog kontakata između predavača i polaznika seminara.

 

Poštovani klijenti, obavještavamo Vas nastavljamo s održavanjem kontaktnih, kombiniranih (polaznici će izabrati hoće li pratiti seminar onlline preko platforme Microsoft Teams ili nam se pridružiti  osobno u našoj učionici) i online seminara i u 2023. godini. Pogledate novi raspored svih seminara, a za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. . 

 

 

Potkategorije

Podaci o tvrtki

SUPERA KVALITETA d.o.o.
Adresa: Gajeva 51, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 48 40 624
Fax:+385 1 48 32 110
www.supera-kvaliteta.hr 
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MB: 2461544
OIB: 37060820878