Online seminari

"Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja: onaj koji žuri govori prije nego što nešto sazna, odgovara prije negoli nešto shvati, odluči prije negoli nešto provjeri, kudi prije nego se u nešto uvjeri." | Arapska poslovica

Online seminari (Live eLearning) su seminari koji se održavaju u stvarnom vremenu i po tome su slični našim klasičnim kontaktnim seminarima, ali polaznici ne dolaze u naše predavaonice već se preko interneta prijavljuju u virtualnu predavaonicu u kojoj se organizira učenje na daljinu. Prednosti ovakve organizacije edukacije su osim smanjenja rizika od zaraze SARS-CoV-2 virusom i niži troškovi za polaznike jer ne postoje troškovi puta i smještaja.

Online seminaru svatko pristupa sa svojeg računala, tableta ili pametnog telefona, a tijekom seminara se komunicira s predavačem i ostalim polaznicima seminara preko "chata" ili aktivnim postavljanjem pitanja predavaču.

Naši Online seminari su organizirani na sljedeći način:

  • Raspored online seminara pogledajte na poveznici Raspored seminara
  • Registracija za online seminar je ista kao i registracija za druge seminare, preko naše internetske stranice na rasporedu seminara.
  • Polaznici dobivaju elektroničkom poštom poziv od predavača s uputama kako pristupiti online seminaru te se preko neke od najčešćih platformi za održavanje videokonferencija kao što su Google Meets ili Microsoft Teams prijavljuju na online seminar.
  • Polaznici će mailom ili preko internetske platforme dobiti prezentaciju u PDF-u umjesto skripti koje dobivaju na seminaru kao i dodatne materijale potrebne za uspješno praćenje seminara, rješavanje zadataka i slično.
  • Ako se Online seminari organiziraju kao interni seminari za pojedinu tvrtku, postoji mogućnost održavanja radionica uključujući i grupni rad u odvojenim timovima polaznika.
  • Tehnički preduvjeti za sudjelovanje na Online seminaru: računalo s mikrofonom i zvučnikom (ili slušalice s mikrofonom priključene na računalo), web kamera i stabilna internetska veza.

 

Podaci o tvrtki

SUPERA KVALITETA d.o.o.
Adresa: Gajeva 51, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 48 40 624
Fax:+385 1 48 32 110
www.supera-kvaliteta.hr 
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MB: 2461544
OIB: 37060820878