Aktualno

"(U)druži se s ljudima dobre kvalitete, ako držiš do svoje reputacije. Bolje je biti sam, nego u lošem društvu." | George Washington

Aktualno money 2696219 1920

Natječaji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta

Do 29.06.2020. otvoreni su natječaji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za dodjelu bespovratnih sredstava:

1. Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slični standardi/norme) 

Detaljne informacije kao i natječajnu dokumentaciju možete naći ovdje: Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom.

Prihvatljivi troškovi projekta su, između ostalih, troškovi savjetodavnih usluga za uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom te edukacija djelatnika vezana uz uvođenje sustava upravljanja.

Želite li u Vaše poslovanje uvesti neki od sustava upravljanja i/ili educirati Vaše djelatnike obratite nam se s povjerenjem i zatražite od nas ponudu.

2. Certifikacijom proizvoda do tržišta

Detaljne informacije kao i natječajnu dokumentaciju možete naći ovdje: Certifikacijom proizvoda do tržišta

Svi proizvodi kod kojih mora biti potvrđeno sigurno korištenje i nalaze se na tržištu Europske unije moraju biti označeni CE oznakom.

Ako nemate dovoljno znanja ili vremena za pripremu propisane tehničke dokumentacije (tehnička datoteka koja prati spis) o sigurnom proizvodu, obratite nam se s povjerenjem i zatražite od nas ponudu.

Podaci o tvrtki

SUPERA KVALITETA d.o.o.
Adresa: Gajeva 51, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 48 40 624
Fax:+385 1 48 32 110
www.supera-kvaliteta.hr 
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MB: 2461544
OIB: 37060820878