Home » Naše reference
 
Reference
Neki od naših klijenata Ispis E-mail

 

 

ministarstvo zdravlja rh 154759.jpg.axd alt alt

alt

alt

alt

alt

alt

          alt

   alt alt        bioeterica
alt   Biovit.jpg               alt
alt alt    alt
         alt      
          alt 
 alt
      alt  alt

 Farmex.jpg

alt       alt alt

       alt

 alt

               

    alt
alt

alt  

HAH
      alt Hospira           Imi
    alt  alt          alt
    alt alt               alt

    alt        

alt     alt    

alt

alt alt

 Ligula

                   alt alt

 

Martifarm

 

          alt alt
Medtronic              alt             Metronik
 Milla   alt           
     alt          
           alt       alt       alt          

 

alt

Pharmakon    alt
  alt  alt alt 
       alt           alt

alt

 

proximum logo

alt

 

alt

alt

salveo 

 

Sandoz  

 

alt alt
 alt

 

sonimed 

alt
storz      alt        takeda              
alt   

alt     

alt

 

alt

alt alt
 alt   alt        alt    
      alt           alt

 

   alt 

alt  

 

                       
      

   

        
              

 

             

      

  


 

    
     
     
     
 
Naši partneri i organizacije s kojima surađujemo Ispis E-mail

 

 hamag bicro logo

Hrvatska agencija za malo gopodarstvo, inovacije i investicije HAMAG BICRO - Djelatnost Agencije obuhvaća poticanje osnivanja i razvoja subjekata malog gospodarstva, poticanje ulaganja u malo gospodarstvo, financiranje poslovanja i razvoja subjekata malog gospodarstva kreditiranjem i davanjem jamstva subjektima malog gospodarstva za odobrene kredite od strane kreditora, kao i davanjem potpora za istraživanje, razvoj i primjenu suvremenih tehnologija.

Savjetnici SUPERA KVALITETA d.o.o. su certificirani HAMAG-ovi konzultanti.

Agencija za certificiranje halal kvalitete je  ovlaštena agencija za izdavanje certifikata za halal kvalitetu i odobravanje upotrebe oznake halal na proizvodima koja djeluje na području Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Na ovom području uspostavljen je jedinstven sistem halal certificiranja koji poštuje važeće državne zakone i odredbe Halal Standarda BAS 1049:2010. Naša direktorica i poslovna savjetnica Sanja Peterlić uspješno je završila obuku koju je organizirala Agencija te je kao certificirani savjetnik halal kvalitete osposobljena za samostalno savjetovanje iz područja halala u tvrtkama koje se žele certificirati.

alt

Centar za certificiranje halal kvalitete Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj je specijalizirana ustanova Islamske zajednice čija je osnovna djelatnost edukacija o halalu, certificiranje halal proizvoda i usluga uključujući stručnu pomoć u poslovima implementacije zahtjeva Halal standarda, znanstvena i stručna istraživanja te promocija certificiranih proizvoda i proizvođača (mediji, sredstva javnog oglašavanja, predstavljanje na halal sajmovima u Hrvatskoj i svijetu). Naši certificirani savjetnici za halal kvalitetu osposobljeni su za savjetovanje u tvrtkama koje se žele certificirati.

Hrvatska liječnička komora - Izabrane seminare u organizaciji SUPERA KVALITETE d.o.o. ocjenjuje i boduje Povjerenstvo za medicinsku izobrazbu liječnika sukladno Pravilniku o sadržaju, rokovima i postupku stručnog usavršavanja i provjere stručnosti liječnika.

Hrvatska ljekarnička komora - Izabrane seminare u organizaciji SUPERA KVALITETE d.o.o. ocjenjuje i boduje Hrvatska ljekarnička komora sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju magistara farmacije.

Hrvatsko farmaceutsko drušvo - Savjetnici SUPERA KVALITETE d.o.o. kao aktivni članovi Hrvatskog farmaceutskog društva drže predavanja za članove društva, sudjeluju na savjetovanjima farmaceuta te objavljuju radove u časopisu "Farmaceutski glasnik".