Home » Naše reference
 
Reference
Naši partneri i organizacije s kojima surađujemo Ispis E-mail

 

 hamag bicro logo

Hrvatska agencija za malo gopodarstvo, inovacije i investicije HAMAG BICRO - Djelatnost Agencije obuhvaća poticanje osnivanja i razvoja subjekata malog gospodarstva, poticanje ulaganja u malo gospodarstvo, financiranje poslovanja i razvoja subjekata malog gospodarstva kreditiranjem i davanjem jamstva subjektima malog gospodarstva za odobrene kredite od strane kreditora, kao i davanjem potpora za istraživanje, razvoj i primjenu suvremenih tehnologija.

Savjetnici SUPERA KVALITETA d.o.o. su certificirani HAMAG-ovi konzultanti.

Agencija za certificiranje halal kvalitete je  ovlaštena agencija za izdavanje certifikata za halal kvalitetu i odobravanje upotrebe oznake halal na proizvodima koja djeluje na području Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Na ovom području uspostavljen je jedinstven sistem halal certificiranja koji poštuje važeće državne zakone i odredbe Halal Standarda BAS 1049:2010. Naša direktorica i poslovna savjetnica Sanja Peterlić uspješno je završila obuku koju je organizirala Agencija te je kao certificirani savjetnik halal kvalitete osposobljena za samostalno savjetovanje iz područja halala u tvrtkama koje se žele certificirati.

alt

Centar za certificiranje halal kvalitete Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj je specijalizirana ustanova Islamske zajednice čija je osnovna djelatnost edukacija o halalu, certificiranje halal proizvoda i usluga uključujući stručnu pomoć u poslovima implementacije zahtjeva Halal standarda, znanstvena i stručna istraživanja te promocija certificiranih proizvoda i proizvođača (mediji, sredstva javnog oglašavanja, predstavljanje na halal sajmovima u Hrvatskoj i svijetu). Naši certificirani savjetnici za halal kvalitetu osposobljeni su za savjetovanje u tvrtkama koje se žele certificirati.

Hrvatska liječnička komora - Izabrane seminare u organizaciji SUPERA KVALITETE d.o.o. ocjenjuje i boduje Povjerenstvo za medicinsku izobrazbu liječnika sukladno Pravilniku o sadržaju, rokovima i postupku stručnog usavršavanja i provjere stručnosti liječnika.

Hrvatska ljekarnička komora - Izabrane seminare u organizaciji SUPERA KVALITETE d.o.o. ocjenjuje i boduje Hrvatska ljekarnička komora sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju magistara farmacije.

Hrvatsko farmaceutsko drušvo - Savjetnici SUPERA KVALITETE d.o.o. kao aktivni članovi Hrvatskog farmaceutskog društva drže predavanja za članove društva, sudjeluju na savjetovanjima farmaceuta te objavljuju radove u časopisu "Farmaceutski glasnik".